Tästä alkaa matkamme, jonka kohdalla voimme hyvin sanoa matkanteon olevan määränpäätä tärkeämpää. Tarkoitus on nimittäin kerätä talteen Kuortin historiaan ja tähän päivään liittyviä muistoja, kokemuksia ja valokuvia, ja tässä urakassa ei varmasti valmista tule koskaan — eikä tarvitsekaan. Toivomme nimittäin tämän sivun elävän, täydentyvän ja muokkautuvan jatkuvasti jokaisen kävijän myötä. Ehkäpä parin vuoden päästä, Kuortin täyttäessä pyöreät 50 vuotta, meillä on koossa jo vaikuttava määrä kokemushistoriaa, jota lukijat ovat kanssamme jakaneet.

Muistot kootaan tänne sivustolle, mutta mahdollista on myös, että ne päätyvät jossain vaiheessa painotuotteeksi asti. Siksi kuvia liittäessäsi on hyvä mainita kuvaaja ja se, saako kuvaa käyttää mahdollisessa Kuortin painettavassa historiateoksessa.

Muistoja tekstin ja kuvien muodossa voit lähettää meille alla olevan kommenttilaatikon kautta. Julkaisemme viestisi luettuamme sen, ja olemme yhteydessä mikäli haluamme kuulla vielä lisää tarinastasi. Voit myös kommentoida kaikkia sivuston julkaisuja suoraan niiden kohdalla ja jättää palautetta sivustosta palautelomakkeella.

Tehdään tästä yhdessä hieno projekti — luodaan aivan uudentyyppinen tapa koota yrityshistoriaa!

 

Kommentit

Kommentoi