Anni-Beata, asiakaspalvelija

 Miten kauan olet työskennellyt Kuortilla?

Reilun vuoden eli viime vuoden maaliskuusta asti.

Miten olet päätynyt nykyiseen työtehtävääsi?

Löysin työpaikan rekrymessuilta. Työtehtävät ovat firman kasvun myötä laajentuneet alkuperäisistä, mutta olen työskennellyt samassa tehtävässä koko ajan.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Teemme kahta eri vuoroa: toisessa vuorossa hoidetaan Ups-pakettiliikennettä, kontaktoidaan asiakkaita ja järjestetään kuljetuksia. Toisessa vuorossa, joka on kolmivuorotyötä, välitetään takseja, tehdään tarjouksia henkilö- ja tavaraliikenteen puolelle, tehdään tilausvahvistuksia ja välitetään tilauksia. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse. Kun asiakkailta tulee yhteydenottoja, niin laitamme sitten näitä tietoja eteenpäin. Vuorot poikkeavat paljon toisistaan, esimerkiksi yövuorot ovat lähinnä taksiliikenteen hoitamista. Lisäksi autamme toimiston muita työntekijöitä tarvittaessa ja teemme muita pieniä juttuja, esimerkiksi siivoustöitä viikonloppuisin.

Mikä on työssäsi parasta?

Pidän asiakaspalvelutyöstä, sillä asiakkaiden yksilölliset tarpeet tekevät jokaisesta päivästä erilaisen. Tarjousten ja tilausvahvistusten tekeminen on mukavaa.

Entä haastavinta?

Ajoittainen kiire, sillä välillä työt saattavat tulla ryppäinä. Haasteistakin kuitenkin aina pääsee eteenpäin, kun muistaa vain keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.

Millainen on tyypillinen päiväsi?

Yleensä teen aamuvuoroa, jolloin tulen kuudelta töihin. Pari tuntia on yleensä vähän hiljaisempaa, jolloin ensimmäisenä tutustutaan edellisen päivän vuororaportteihin ja täytetään seurantataulukoita esimerkiksi taksitilauksista ja puheluista. Kahdeksasta eteenpäin voidaan olla yhteydessä asiakkaisiin ja silloin alkaa yleensä myös tilauksia tulemaan tavara- ja henkilöliikenteen puolelle. Sitten mennään aina ilmenevien työtehtävien mukaan: hoidetaan taksitilauksia, tehdään tarjouksia, lasketaan hintoja, tehdään tilausvahvistuksia ja kontaktoidaan asiakkaita esimerkiksi tarjouksen voimassaoloajan ollessa loppumassa. Aamuvuoro loppuu sitten kahden aikaan.

Mitä arvostat Kuortissa työnantajana?

Arvostan sitä, että täällä pidetään työntekijöistä huolta. Asiat hoituvat tosi hyvin ja työilmapiiri on tosi hyvä: kaikki auttavat toisiaan ja kaikkien kanssa tulee hyvin toimeen.

Millaisissa työtehtävissä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?

Tykkään tosi paljon olla täällä, joten mielelläni siis työskentelisin täällä edelleen. Tavoitteena olisi jossain vaiheessa myös kouluttautua alalle, esimerkiksi tradenomin koulutuksella. Koska työ ja työtehtävät ovat niin mieluisia, niin myös eteneminen talossa olisi jossain vaiheessa hieno juttu.

 

Kommentit

Kommentoi