Jarmo, autonkuljettaja

Miten kauan olet työskennellyt Liutulla?

Vähän yli vuoden, aloitin viime vuoden syyskuussa.

Miten olet päätynyt nykyiseen työtehtävääsi?

Omalla alalla oli vähän heikosti töitä, ja autolla ajaminen kiinnostaa ja on lähellä sydäntäni. Olen myös hyvä asiakaspalvelija, ja mikä olisikaan parempi keino yhdistää nämä kaksi kuin taksilla ajaminen. Ohimennen olin jossain huomannut mustan mersun ja nähnyt siinä Liuttu-tekstin, joka oli jäänyt mieleen. Sitten kun aloin hommia etsiä, kävin Liutun kotisivuilla ja päädyin hakemaan taksikouluun. Kurssin jälkeen täältä sitten kysyttiin, että haluaisinko tulla töihin.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Ajan Liuttu Servicen autoa, eli pääsääntöisesti omia asiakkaita. Työni eroaa vähän normaalista taksiautoilusta, koska ajan pelkästään tilausajoja, eikä tolpalla päivystämistä tule lainkaan. Ainoastaan muutamalla hotellilla päivystetään.

Mikä on työssäsi parasta?

Ajaa puku päällä mustaa mersua! Ja tietenkin se, että asiakkaat arvostavat työtäni ja saamaansa hyvää palvelua. Joillekin on kyseessä vain taksimatka, mutta toisille se on enemmän: he ovat tottuneet saamaan hyvää palvelua ja odottavat saavansa sitä myös taksissa. On palkitsevaa, kun asiakas on tyytyväinen ja tiedän, että olen tehnyt työni oikein.

Entä haastavinta?

En keksi mitään kovin haastavaa, sillä hyvällä asiakaspalvelulla selviää kaikista vastaantulevista tilanteista.

Millainen on tyypillinen päiväsi?

Viikolla työvuoroni alkaa puoli viideltä ja kestää yhteen asti. Viikonloppuisin taas työvuoro on viidestä viiteen. Vapaapäiviä ovat yleensä maanantai ja tiistai. Ajan pelkkiä yövuoroja, mutta tämä rytmi sopii minulle hyvin.

Millaisissa työtehtävissä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?

Nykyinen työni on mukavaa hommaa ja viihdyn siinä. Erityisen mukavaa on, kun saa ajaa pelkästään omia asiakkaita, jotka ovat tilanneet taksin meiltä siksi, että he arvostavat palvelua jota saavat. Pelkän tilausajon ajaminenkin voisi olla kiinnostavaa, esimerkiksi artistikuljetukset tapahtumien aikaan ovat mukavia.

Mitä arvostat Liutussa työnantajana?

Kaikki on täällä neuvoteltavissa, aina työvuoroista lähtien. Taksimaailma on tietyiltä osin aika rajoitettua, mutta kun on isompi firma, jossa on paljon työntekijöitä, niin henkilökohtainen joustavuus molempiin suuntiin toimii. Lisäksi täällä autot ja tavarat pidetään hyvässä kunnossa ja ehjinä.

Mitä haluaisit sanoa sivuston lukijoille?

Jos tykkää autolla ajamisesta ja on hyvä asiakaspalvelussa, niin tätä parempaa ammattia näiden kahden yhdistämiseen ei oikein ole. Näin isossa firmassa kaikki on mahdollista muokata oman rytmin mukaisesti. Olen ollut työnantajaan tosi tyytyväinen.

Kommentit

Kommentoi