Tärkeä tiedotus sivuston lukijoille: sinun panoksesi on tärkeä!

Sivusto on nyt ollut avoinna kaksi kokonaista viikkoa. Lukijoita on ollut mukavasti, ja sisältöäkin lisäämme tasaista tahtia hiljalleen, joten uusia artikkeleja kannattaa aina välillä käydä kurkkimassa.

Lukemisen lisäksi haluan nyt kannustaa teitä, hyvät lukijat, lähtemään mukaan jakamaan omia muistojanne. Sivustolla se käy helposti, täyttämällä blogissa olevan lomakkeen. Sen jälkeen kirjoitus tulee meille luettavaksi, ja julkaisemme sen mahdollisimman pian.

Kaikki muistot, mietteet ja kokemukset ovat arvokkaita. Oletko joskus nuorena ollut kesätöissä Kuortilla? Tunsitko Raimo Kuortin, millaisia muistoja hänestä on jäänyt? Oletko ollut Kuortin asiakkaana? Entä työntekijänä? Onko virkistyspäivistä ja työyhteisöstä jäänyt hauskoja muistoja? Liittyykö Kuortilla vuosien varrella käytössä olleeseen kalustoon ajatuksia?

Olemme uteliaita kuulemaan pienimmät ja lyhyimmätkin tarinat: yhdessä niistä tulee sitten kokonainen värikäs kertomus. Nyt siis muistoja herättelemään! Lomakkeen muistojen lähettämistä varten löydät täältä. Sinun tarvitsee täyttää vain nimesi, otsikko ja sen alle oma kertomuksesi. Halutessasi voit liittää myös valokuvan esimerkiksi jpg-tiedostona.

Jos tarvitset neuvoja tekstisi lähettämisen suhteen, voit olla yhteydessä projektitutkija Annika Niemiseen, p. 050-3251685, [email protected].

Kommentit

Kommentoi